به بهانه گروگانگیری سیدنی: این «گرگ تنها» همان شیخ ساختگی رسانه های غربی است!

یادداشت «تونی کارتالوچی» در پایگاه «لند دسترویر»

چند سال قبل از این که «هارون مونس» تبدیل به گروگانگیر سیدنی شود،یک شبکه استرالیایی او را این گونه معرفی می کرد:« او یک روحانی ایرانی است که دیدگاه‌های بسیار لیبرالی دارد او 4 سال است خانواده اش را ندیده و رژیم ایران خانواده اش را به گروگان گرفته است.»

 

همان‌طور که پیش بینی شده بود، فرد مظنون به گروگان گیری در استرالیا، مدتی تحت پیگردهای قانونی در استرالیا بوده و بارها به دادگاه‌های استرالیا احضار شده بود.

پیش از آن هم، این فرد به عنوان یک پناهنده سیاسی در مخالفت با آن‌چه وی «رژیم ایران» می‌نامید به استرالیا رفته بود. شبکه استرالیایی ای بی سی نیز در سال 2001 با این فرد در راستای تبلیغات ضد ایرانی مصاحبه کرده بود.

خبرها حاکی از آن است که «هارون مونس» که به «منطقی بروجردی» نیز شهرت دارد، گروگان‌گیر ماجرای روز دوشنبه سیدنی بوده است. ادعاها مبنی بر آن است که وی یک روحانی شیعه است و در غالب عکس‌هایش هم در لباس روحانیت دیده می‌شود.

با این وجود، وی در ماجرای گروگان‌گیری سیدنی، درخواست کرد پرچم تروریست‌های داعش که وی آن‌ها را برادر خطاب می‌کرد به وی داده شود.

داعش نه گروهی اسلامی است و نه خلافتی دارد بلکه تنها بوسیله آمریکا و اسرائیل و تروریست‌های وهابی تحت حمایت عربستان اداره می‌شود و قصد انحراف اسلام اهل سنت را دارد؛ این گروهک هم‌چون سم کشنده‌ایست برای تشیع و تسنن اصلی در سراسر جهان که ایران و سوریه با آن در حال جنگیدن هستند.

مونس یا بروجردی پیش از این به دلیل قتل با چاقو و سوزاندن همسر سابقش و هم‌چنین به دلیل حضور در کمپین ارسال نامه‌های نفرت آمیز به خانواده‌های سربازان کشته شده استرالیایی د رافغانستان، فرد بدنامی بود. اقدام دوم وی و راه اندازی کمپین، منجر به بروز اختلافات سیاسی میان طرفدارن و مخالفان جنگ استرالیا شد.

روزنامه «The Australian» سپتامبر سال 2013 طی مقاله‌ای با تیتر «روحانی "هارون مونس" به دلیل نامه‌های توهین آمیز به خانواده سربازان کشته شده تنبیه می‌شود» درباره وی نوشت

«این روحانی مسلمان که سبک و سیاق خود را دارد به انجام 300 ساعت خدمات عمومی محکوم شد. وی هم‌چنین موظف شد به مدت دو سال در گروه‌هایی که خدمات خیرخواهانه برای مردم انجام می‌دهند، حضور داشته باشد.

هم‌چنین «امیره درودیس» همسر 34 ساله وی نیز به دلیل همکاری و حمایت مونس به گذراندن موارد مشابه ملزم شد».

همچنین دسامبر سال 2013 روزنامه استرالیایی «دیلی تلگراف» در مقاله‌ای با تیتر «شیخ نفرت، هارون مونس و نامزدش با قید وثیقه به دلیل ارتکاب قتل، آزاد شدند» نوشت

«مونس قبل و بعد از قتل همسر سابقش با چاقو نیز اتهامات دیگری داشته است اما قبل از وقوع این اتفاق -که وی را یک مسلمان ترسناک در استرالیا معرفی کرد- بروجردی تنها به عنوان قربانی رژیم ایران که عاشق جامعه غربی است، معرفی می‌شد».

سال 2001 نیز شبکه ای بی سی استرالیا در گرازشی مذهبی، مونس را این گونه معرفی کرد:

«آیت الله منطقی بروجردی، یک روحانی ایرانی است که دیدگاه‌های بسیار لیبرالی دارد به طوری که این دیدگاه ها باعث شده همسر و دو دخترش در ایران به گروگان گرفته شوند».

این مصاحبه برای تبلیغات غرب علیه ایران، ابزار خوبی بود که در واقع مدعی می‌شد خانواده بروجردی در ایران و در خطر وحشتناکی هستند و خود مونس اگر به ایران باز گردد، احتمال قتل وی وجود دارد. 

وی در این مصاحبه گفت به مدت بیش از 4 سال خانواده‌اش را ندیده و رژیم ایران به خانواده‌اش اجازه خروج از ایران را نمی‌دهد. این فرد ادامه داد که خانواده‌اش به دست رژیم ایران به گروگان گرفته شدند چرا که وی اطلاعات مخفی از دولت ایران و عملیات‌های تروریستی‌اش در جنگ داشته و ایران با این گروگان گیری می‌خواهد وی را مجبور به سکوت کند.

هم‌چنین وی گفت نامه‌ای به دبیر کل سازمان ملل فرستاده و کسی از طرف کوفی عنان پاسخی برای وی آورده بود. وی هم‌چنین از دعا به درگاه خدا برای بر طرف شدن مشکلاتش گفته بود.

در بخشی از مصاحبه، مونس از عشق خود به استرالیا، کانادا، انگلیس و آمریکا گفته و ادامه داده بود می‌توان این کشورها و بسیاری دیگر از کشورهای غربی را جوامعی مذهبی دانست چرا که روحیه مذهب در این جوامع وجود دارد اما در خاورمیانه و آسیا کشورها ادعا می‌کنند که اسلامی هستند و نام اسلام را به دوش می‌کشند اما در واقع جوامع و دولت‌های مذهبی نیستند.

مونس در مصاحبه ادامه داده بود، هرگاه در خیابان قدم می‌زنم و در استرالیا بیرون می‌روم و مقایسه می‌کنم، اگر استرالیا را با ایران و دیگر کشورهای خاورمیانه مقایسه کنیم، متوجه می‌شویم که این‌جا بهشت است.

با این وجود، در سال 2008 فعالیت‌های مونس توجه رهبران حقیقی شیعه در استرالیا را جلب کرده و این افراد از نیروهای امنیتی خواستند درباره هویت و فعالیت‌های وی تحقیقات قضایی و پلیسی انجام شود. روزنامه The Australian طی مقاله ای با عنوان «درخواست تحقیقات پیرامون روحانی مرموز شیعه» نیز این ماجرا را پوشش داد و نوشت: 

«کمال موسلمانی رهبر ارشد شیعه از نیروهای فدرال استرالیا خواست پیرامون مردی ایرانی که مدعی شده روحانی شیعه است تحقیق کنند.

شیخ موسلمانی به روزنامه «The Australian» گفت شیخ هارون یک رهبر واقعی شیعه نبوده است. وی ادامه داد هیچ آیت الله و روحانی ارشد شیعه‌ای در استرالیا حضور ندارد و ادامه داد اصلا این فرد را نمی‌شناسد. شیخ موسلمانی ادامه داد که پلیس فدرال باید پیرامون این فرد تحقیق کند و این امر وظیفه آن‌هاست».

در واقع این رسانه های خود استرالیا بودند که در ذهن مخاطبان این را جا انداختند که مونس یک آیت الله است و دولت استرالیا بود که پناهندگی سیاسی به وی داد و این سازمان ملل بود که برای گسترش احساسات ضد ایرانی در استرالیا با وی در ارتباط بود. اما اکنون همین رسانه‌های استرالیا و دولت استرالیا  چنان رفتار می کنند که گویا نمی‌دانستند واقعا او که بوده و از کجا آمده بوده است.

از فردی که در تبلیغات ضد ایرانی مورد استفاده قرار گرفته و در استرالیا پناهندگی سیاسی دریافت کرده بود، استفاده ابزاری شد. حتما مسایل بسیار دیگری درباره وی وجود دارد که دلیل اقدام اخیر وی را روشن خواهد کرد. عجیب‌تر آن‌که همه واقعیت این است که دولت ایران که مونس پیوسته آن را مانند یک دیو معرفی می‌کرد،‌ همسر وی را نکشته بلکه این فرد خودش همسرش را به قتل رسانده است.

ماجرا هر چه بود، واقعیت این است که برخلاف تعبیر رسانه های غربی، مونس یک «گرگ تروریست تنها» نبود. در خوش بینانه ترین حالت، او یک آلت دست دولت استرالیا بود که پس از تلاشی بی ثمر برای سوء استفاده از وی برای پیشبرد سیاست داخلی و خارجی غرب، به شکلی جنون آمیز از دست سیستم گریخت و فاجعه آفرید. اگر بدبینانه به ماجرا بنگریم، مونس مستقیما درگیر یک عملیات اطلاعاتی برای افزایش شکاف در جامعه استرالیا و نیز تقویت جریان جنگ علیه دولت سوریه به منظور تغییر نظام سیاسی دمشق بوده است. 

ترجمه: زهرا کریمی(منتشر شده در خبرگزاری فارس)

منبع:‌ پایگاه لند دسترویر

پیوست

 
متن بیعت گروگانگیر سیدنی با خلیفه خودخوانده داعش/ هارون: رافضی بودم ولی الان مسلمانم!

هارون مونس در متن بیانیه‌‌ خود که در ۲۴ ماه محرم الحرام منتشر کرده است، ابوبکر البغدادی خلیفه خودخوانده داعش را امام زمان خود خواند و با وی اعلام بیعت کرد.

خبرگزاری فارس: متن بیعت گروگانگیر سیدنی با خلیفه خودخوانده داعش/ هارون: رافضی بودم ولی الان مسلمانم!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، شیخ «هارون مونس» روحانی خودخوانده ایرانی تبار که پلیس استرالیا وی را به عنوان فرد گروگانگیر سیدنی معرفی کرد، حدود یک ماه گذشته درباره بیعت با داعش بیانیه‌ای در سایت رسمی خود منتشر کرده بود.

وی در این بیانیه با استناد به آیه «أطیعوا لله و أطیعوا الرسول و أولی الأمر منکم» خلیفه خودخوانده گروهک تکفیری داعش را امام زمان خود خواند و با او اعلام بیعت کرد.

وی در این بیانیه اعلام کرد: «کسانی که با خلیفه مسلمین بیعت می کنند با خداوند و رسول وی بیعت می‌کنند».

در ادامه این بیانیه آمده است: «هر کس امام عصر خود را نشناخته است به مرگ جاهلیت مرده است».

این روحانی خودخوانده همچنین در سایت رسمی خود اعلام کرد که من ابتدا از رافضین بودم و سپس مسلمان شدم.

وی همچنین تاکید کرد که جنگ عراق درگیری بین دو فرقه مسلمان نیست بلکه درگیری میان مسلمانان با منافقین است.

 

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شما اینجا هستید: خانه مقاله ها قرآن و عترت سيره معصومين اخبار اخبار جهان به بهانه گروگانگیری سیدنی: این «گرگ تنها» همان شیخ ساختگی رسانه های غربی است!