فتامل (5)

فیلم/ از افراطی گری در لباس یک انقلابی.... تا انکار امام زمان(علیه السلام) و قرآن مجید

سلام عزیزان
یکی از دغدغه های بنده برای خودم و شما عریران این است که انشاالله در دنیای پر از آزمایشمان با قبله نمایی از طریق فطرت توحیدی مان و تحصیل مبانی در عقل نظری و استفاده از آن برای بهره وری بیشتر در عقل عملی، عاقبت به خیر بشویم؛
عزیزانم کم نبوده اند افرادی که با انواع ژست های افراطی می خواستند خود را به عنوان یک مدعی به اصطلاح ارزشی مطرح نمایند
اما....!!

اکبر گنجی که این روزها با ژست‌های دموکراسی‌خواهی مشغول بردن جایزه‌های سیاسی غربی است، روزگاری در لباس یک انقلابی دو آتشه خودش را معرقی می کرده و حتی این چنین مطرح است که دختران بدحجاب را درصدد بوده مجازات خیابانی کند ولی اکنون همین گنجی پس از پناهندگی سیاسی، وجود امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) را منکر می‌شود و قرآن را کلام خدا نمی‌داند.

برای دیدن فیلمی در این رابطه لطفا از روی آدرس زیر آن را  دانلود نمایید

دانلود

دیدگاه‌ها   

 
0 #1 حسن روحانی 1392-10-13 20:11
برخی هم در لباس اعتدال دینی انحرافات زیادی پیدا کردند.خوب است سرگذشت آیه الله شریعت مداری که خود را معتدل می دانست و امام را تند رو بخوانید تا شاید گرفتار نشوید.به قول آقا محسن ،مگه نه حاجا آقا و به قول حاج آقا برادر.
نقل قول کردن
 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شما اینجا هستید: خانه اخبار اخبار ايران فتامل (5)

همراه با رهبری

بارها امام مى‏فرمود كه ما كار را براى رسيدن به «نتيجه» نمى‏كنيم؛ بلكه مأمور به انجام «تكليف» هستيم. ... آن كس كه براى انجام تكليف كار مى‏كند، پيروزيش به اين نيست كه به مقصود خود دست پيداكند؛ بلكه زمانى احساس پيروزى مى‏كند كه موفق شود به تكليفش عمل كند. ما براى اداى تكليف حركت مى‏كنيم، حتّى براى پيروزى هم تلاش نمى‏كنيم. البته، پيروزى را دوست مى‏داريم، هيچ كس نيست كه از پيروزى بدش بيايد، هيچ‏كس نيست كه براى پيروزى كار نكند؛ اما هدف نهايى چيزى است كه حتّى از پيروزى هم بالاتر مى‏باشد و آن جلب رضاى خدا و اداى تكليف است.

حدیث هفته

امام علی علیه السلام فرمودند:
إنَّ اللّه‏ تَعالى إذا أرادَ بِعَبدٍ خَیرا حالَ بَینَهُ وبَینَ ما یَکرَهُ ، ووَفَّقَهُ لِطاعَتِهِ ، وإذا أرادَ اللّه‏ بِعَبدٍ سوءا أغراهُ بِالدُّنیا وأنساهُ الآخِرَةَ ، وبَسَطَ لَهُ أمَلَهُ ، وعاقَهُ عَمّا فیهِ صَلاحُهُ؛
خداى متعال هر گاه خیر بنده‏اى را بخواهد ، میان او و آنچه ناخوش مى‏دارد ، حائل مى‏شود و او را به طاعت خودش موفّق مى‏دارد ؛ و خدا هر گاه براى بنده‏اى بدى اراده کند ، او را فریفته دنیا مى‏گرداند و آخرت را از یادش مى‏برد و آرزویش را دراز مى‏سازد و او را از آنچه صلاح او در آن است ، باز مى‏دارد.
بحار الأنوار، ج 33 ،ص 97

آیه هفته

فَبَشِّرْ عِبادِ (17) الَّذينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولئِكَ الَّذينَ هَداهُمُ اللَّهُ وَ أُولئِكَ هُمْ أُولُوا الْأَلْبابِ (18) "

"پس بشارت بده بندگان مرا کسانی که سخن معروف را می شنوند و بهترین نحو از آن پیروی می کنند ، اینها کسانی هستند که خداوند هدایتشان فرموده و آنها (ایشان) خردمندانند. "