فتامل (25)، عبور 11میلیون از سن ازدواج

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۱۱ میلیون جوان ایرانی از سن طبیعی ازدواج گذشته‌اند و این مسئله نشان دهنده آنست که باید در برنامه‌ریزی‌ها، سیاستگذاریها و مداخلات خود بررسی‌های بیشتری داشته باشیم.

به گزارش ایسنا حبیب الله مسعودی فرید عنوان کرد: بر اساس آمار سازمان ثبت احوال، سالانه بیش از ۷۵۰ هزار ازدواج در کشور ثبت می‌شود که از این تعداد حدود 150 هزار زوج مشاوره های قبل از ازدواج انجام می دهند؛این در حالیست که بیش از ۱۱ میلیون جوان مجرد ایرانی نیز سن طبیعی ازدواج را رد کرده‌اند.

 وی در ادامه به وضعیت «طلاق» در کشور اشاره کرد و گفت:

در حال حاضر 190 مرکز مداخله برای کاهش طلاق ، در کشور فعال است که با پیگیری‌های 6 ماهه و یک ساله ، 30 درصد از پرونده‌های درخواست طلاق ، منجر به سازش شدند .

 معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور هم چنین ضمن بیان آنکه بیشترین طلاق ها در 5 سال نخست زندگی مشترک رخ می دهد؛گفت: براساس آمار سال گذشته سازمان ثبت احوال، حدود 48 درصد طلاق ها در «5 سال اول» و حدود 15 درصد طلاق ها در «سال اول» ازدواج رخ می دهد که در چنین شرایطی حتما باید یک نظام "رصد و دیده بانی" برای حل آسیب‌ها و مشکلات در کشور داشته باشیم تا بتوان با رصد عوامل خطر، آینده‌نگری کرده و مداخله به هنگام داشته باشیم.

 فرید تصریح کرد: در حال حاضر فقدان این نظام دیده بان در بسیاری از حوزه‌ها حتی در بسیاری از جنبه‌های نظام سلامت کشور به شدت احساس می‌شود؛ این درحالیست که تنها بخشی از این نظام دیده‌بانی در اختیار داشتن «بانک اطلاعاتی» است که به موجب آن می‌توان تصویر درستی از یک مشکل اجتماعی ارائه داد.

 وی افزود: در حال حاضر در استان‌های تهران، البرز و گیلان نرخ طلاق بالاست اما در مقابل وضعیت طلاق در استان یزد دارای شیب بالایی است که برای انجام مداخلات صحیح باید عوامل مختلف با هم در نظر گرفته شوند.

 معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در پایان بر بررسی و مطالعات بیشتر در برنامه‌ریزی‌ها، سیاست گذاریها و مداخلات دستگاه‌های فعال در حوزه آسیب های اجتماعی به منظور اجرای طرح‌های موثر در کشور تاکید کرد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شما اینجا هستید: خانه اخبار اخبار ايران فتامل (25)، عبور 11میلیون از سن ازدواج

همراه با رهبری

بارها امام مى‏فرمود كه ما كار را براى رسيدن به «نتيجه» نمى‏كنيم؛ بلكه مأمور به انجام «تكليف» هستيم. ... آن كس كه براى انجام تكليف كار مى‏كند، پيروزيش به اين نيست كه به مقصود خود دست پيداكند؛ بلكه زمانى احساس پيروزى مى‏كند كه موفق شود به تكليفش عمل كند. ما براى اداى تكليف حركت مى‏كنيم، حتّى براى پيروزى هم تلاش نمى‏كنيم. البته، پيروزى را دوست مى‏داريم، هيچ كس نيست كه از پيروزى بدش بيايد، هيچ‏كس نيست كه براى پيروزى كار نكند؛ اما هدف نهايى چيزى است كه حتّى از پيروزى هم بالاتر مى‏باشد و آن جلب رضاى خدا و اداى تكليف است.

حدیث هفته

امام علی علیه السلام فرمودند:
إنَّ اللّه‏ تَعالى إذا أرادَ بِعَبدٍ خَیرا حالَ بَینَهُ وبَینَ ما یَکرَهُ ، ووَفَّقَهُ لِطاعَتِهِ ، وإذا أرادَ اللّه‏ بِعَبدٍ سوءا أغراهُ بِالدُّنیا وأنساهُ الآخِرَةَ ، وبَسَطَ لَهُ أمَلَهُ ، وعاقَهُ عَمّا فیهِ صَلاحُهُ؛
خداى متعال هر گاه خیر بنده‏اى را بخواهد ، میان او و آنچه ناخوش مى‏دارد ، حائل مى‏شود و او را به طاعت خودش موفّق مى‏دارد ؛ و خدا هر گاه براى بنده‏اى بدى اراده کند ، او را فریفته دنیا مى‏گرداند و آخرت را از یادش مى‏برد و آرزویش را دراز مى‏سازد و او را از آنچه صلاح او در آن است ، باز مى‏دارد.
بحار الأنوار، ج 33 ،ص 97

آیه هفته

فَبَشِّرْ عِبادِ (17) الَّذينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولئِكَ الَّذينَ هَداهُمُ اللَّهُ وَ أُولئِكَ هُمْ أُولُوا الْأَلْبابِ (18) "

"پس بشارت بده بندگان مرا کسانی که سخن معروف را می شنوند و بهترین نحو از آن پیروی می کنند ، اینها کسانی هستند که خداوند هدایتشان فرموده و آنها (ایشان) خردمندانند. "